Programma

Rowwen Hèze vertelt over toekomstplannen

  1. Nieuwschevron right
  2. Rowwen Hèze vertelt over toekomstplannen

De Limburgse band Rowwen Hèze heeft nog vanalles in petto voor de komende jaren, zo vertellen de heren aan Daniël Dekker.

Pinkpop

Zanger Jack Poels en accordeonist Tren van Enckevort zijn te gast bij de Muziekcafé Zomerspecial met Daniël Dekker om te vertellen wat de plannen zijn na de huidige theatertournee. Uiteraard staat het jaarlijkse Slotconcert in het eigen dorp weer op de agenda, maar de band werkt ook aan een muziekvoorstelling die gerelateerd is aan Pinkpop.

De enige voorwaarde van Jan Smeets

Rowwen Hèze mag nog niet alles uit de doeken doen over de voorstelling die wordt gemaakt met Toneelgroep Maastricht, behalve dat de première in april 2017 plaatsvindt in Venlo. Het stuk gaat over een echtpaar dat vroeger op Pinkpop was, maar de man krijgt Alzheimer. Door middel van muziek, worden bij de man herinneringen opgehaald.

De voorstelling heeft de goedkeuring van festivalbaas Jan Smeets, al heeft hij één strikte voorwaarde:

Duet met Anneke van Giersbergen

In de 31 jaar die Rowwen Hèze bestaat, heeft de band veel van zijn dromen kunnen verwezenlijken. Toch staat er nog het één en ander op het wensenlijstje van de Limburgers. Zo hoopt Jack Poels ooit nog eens een duet te zingen met Anneke van Giersbergen, de vroegere leadzangeres van de gothicband The Gathering. "Die gaat er ooit nog komen", belooft Jack Poels.

Muziekcafé
Elke zaterdag: 16.00 -18.00 uur
DJ: Daniël Dekker

Ster advertentie
Ster advertentie