Programma

Rob schakelt 3FM-dj Rámon in voor eigen Disclosure-hit

  1. Nieuwschevron right
  2. Rob schakelt 3FM-dj Rámon in voor eigen Disclosure-hit

De TopSong van deze week is voor 'Tondo' van Disclosure. Rob is echter van mening dat de hit teveel op het orgineel van Eko Roosevelt lijkt en denkt 'dat kan ik ook!'

Disclosure haalde voor hun hit 'Tondo' inspiratie bij Afrikaanse muziek vandaan, dat kan je wel horen aan Eko Roosevelts 'Tondoho Mba'. Rob: "Hartstikke leuk nummer van Disclosure, daar gaat het niet om, maar als je het origineel en de remix hoort dan is er niet zoveel veranderd. En dan heb ik natuurlijk de arrogantie om te roepen: 'dat ga ik zelf ook doen!'"

Rámon de remixman

Of nouja, zelf doen... Rob kent in ieder geval wel iemand die dat ook kan. Hij besluit om 3FM-dj Rámon Verkoeijen op te bellen. "Overdag is hij een dj, maar 's avonds is hij van de remixen", aldus Rob. Rámon ging de uitdaging aan en heeft binnen drie uur een remix van L.T.D's 'Back In Love Again' gemaakt. Zo makkelijk kan het dus écht zijn (als je kan mixen dan). Luister hieronder naar het gesprek met Rob en Rámon en scroll verder voor het eindresultaat.

Back In Luv

Voor wie de track nog niet heeft gehoord, of voor degenen die er opnieuw van willen genieten: luister hieronder het eindresultaat van de 'Back In Luv' van Rá feat. L.T.D.

Stenders Platenbonanza

Je hoort Rob Stenders iedere maandag t/m donderdag tussen 14:00 en 16:00 uur op NPO Radio 2 met Stenders Platenbonanza.

Foto omslag: NPO Radio 2

Ster advertentie
Ster advertentie