Programma
BNNVARA

Jan-Willem en Jeroen maken hoogste binnenkomers in de Top 2000 bekend

foto: Bullet-Ray
  1. Nieuwschevron right
  2. Jan-Willem en Jeroen maken hoogste binnenkomers in de Top 2000 bekend

Welke nummers zijn als hoogst binnengekomen in de NPO Radio 2 Top 2000? Jan-Willem Roodbeen en Jeroen Kijk in de Vegte maakten woensdagochtend bekend welke tracks met stip arriveren in de lijst der lijsten.

Een dag voordat de volledige NPO Radio 2 Top 2000 van 2022 bekendgemaakt wordt, mochten Jan-Willem en Jeroen woensdagochtend alvast een voorproefje geven. Tijdens het 10 voor 9-journaal in Jan-Willem Start Op maakten de dj's bekend wat de hoogste binnenkomers zijn in de lijst der lijsten van dit jaar. Het blijkt in alledrie de gevallen om nummers van artiesten van eigen bodem te gaan. De hoogste binnenkomers in de NPO Radio 2 Top 2000 van 2022 zijn, in willekeurige volgorde:

  • Bankzitters met Je Blik Richting Mij
  • Goldband met Noodgeval
  • Son Mieux met Multicolor

Bekijk de bekendmaking hieronder:

Wanneer wordt de lijst van 2022 bekendgemaakt

De volledige Top 2000 van 2022 wordt donderdag 15 december tussen 12.00 en 14.00 uur onthuld tijdens Annemiekes A-Lunch op NPO Radio 2. Na de bekendmaking is de complete lijst meteen te bekijken op nporadio2.nl.

Hoe mis ik dit jaar niets van de Top 2000-voorpret

Er gebeurt de komende weken zoveel dat het bijna onmogelijk is om álles bij te houden. Toch blijf je zoveel mogelijk op de hoogte van wat er voor- en achter de schermen gebeurt als je ons volgt op Instagram.

Zijn niet al jouw vragen beantwoord? Je vindt nog meer antwoorden op onze veelgestelde vragen-pagina.

Ster advertentie
Ster advertentie