Programma

Art Rooijakkers blijft presentator Wie Is De Mol?

  1. Nieuwschevron right
  2. Art Rooijakkers blijft presentator Wie Is De Mol?

Art Rooijakkers heeft een leuk nieuwtje voor Gerard Ekdom: ook het volgende seizoen van Wie Is De Mol? wordt door Art gepresenteerd.

Mooi nieuwtje

De televisiepresentator hangt aan de lijn bij Ekdom In De Ochtend om te vertellen waar hij zoal mee bezig is. "Ik heb een mooi nieuwtje over Wie Is De Mol?", zegt Art enthousiast. "Het was nog niet duidelijk, maar ik ben eruit met AVROTROS en ik ga het komende seizoen van Wie Is De Mol? weer presenteren. Daar ben ik wel blij mee."

Lapland

Onlangs was Art nog in Lapland, maar hij nog steeds niet vertellen wat hij daar nu deed. "Ik was op reis om te kijken hoe het daar was, altijd nuttig", lacht hij, zonder concreet te willen vertellen waarvoor hij in het hoge noorden was. "Voor Wie Is De Mol? zijn we nog niet weggeweest, dat zit er weer aan te komen", laat hij weten. "Het zou wel een mooie plek zijn."

Burundi

Op dit moment zit Art Rooijakers in een heel ander werelddeel. "Vorige keer toen ik je belde, was ik net terug uit het hoge noorden en nu zit in op de grens van Tanzania en Burundi. Ik ben op pad voor Stichting Vluchteling, in het kader van de Nacht van de Vluchteling." Art nodigt Gerard uit om ook veertig kilometer te lopen.

Ster advertentie
Ster advertentie