Programma

Hoera! Jeroen was jarig

  1. Nieuwschevron right
  2. Hoera! Jeroen was jarig

Jeroen Kijk in de Vegte is zaterdag 40 jaar geworden. Speciaal voor Jeroen maakten wij een muzikaal overzicht van zijn eerste 40 levensjaren.

Bio

Op 14 juni 1974 werd Jeroen geboren te Emmeloord. Wat fijn dat The Connells precies over zijn geboortejaar het nummer '74-75' schreven. Het was op een vrijdag dat de kleine Jeroen voor het eerst het licht zag. Hoe laten weten we niet precies, maar het zou heel goed op vrijdagnacht ('Last Friday Night') geweest kunnen zijn. Dit jaar valt de verjaardag van de DJ op een zaterdag. Dat zat zal vast een leuk feestje worden op zaterdagavond 'Saturday Night'.

Carriére in een vogelvlucht

In 1992 gaat Jeroen aan de slag bij de radio, radio 'Veronica' om precies te zijn. Na vele omzwervingen, waaronder een samenwerking met Ruud de Wild (jaja: 'Walk On The Wilde Side') en avonturen bij BNN en RTL komt de sympathieke presentator uiteindelijk in 2012 bij Radio 2 terecht.

Radio 2

Jeroen is vanaf die tijd iedere zondagochtend te horen bij het programma Hemelbestormers. Als je dat letterlijk vertaalt zou je kunnen denken dat het over mensen gaat die de hemel veroveren. Hoe? Wellicht zo: Stairway To Heaven. Het is een inspirerend programma ('You're The Inspiration') vol bijzondere verhalen van (on)gewone mensen. Vanaf 2013 vervangt hij ook Bert Kranenbarg op zaterdagochtend bij Cappuccino ('One More Cup of Coffee') en is hij vaste invaller bij de De Staat van Stasse.

Jeroen wij wensen je een 'Happy Birthday', op naar je '41'e !

Ster advertentie
Ster advertentie