Programma

'Je Moet Het Voelen' is TopSong!

  1. Nieuwschevron right
  2. 'Je Moet Het Voelen' is TopSong!

Guus viert geluk en wij vieren dat met hem mee!

'Je Moet Het Voelen'

De kersverse single 'Je Moet Het Voelen' van het nieuwe Guus Meeuwis-album Geluk is een persoonlijk nummer. Net zoals alle nummers afkomstig van de plaat. Na heel wat veranderingen in het leven van Guus is het tijd voor wat positiviteit. Het vrolijke en herkenbare geluid van de zanger komt terug in dit nummer en loopt als een rode draad door het album. Guus viert geluk en wij vieren dat het nummer 'Je Moet Het Voelen' TopSong is!

Beluister hier het nummer:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Guus geluk

Zijn album Geluk is nog maar net uit, maar gaat al als een speer. Geluk is een woord en begrip dat Guus steeds maar achtervolgt. De zoektocht naar geluk, het vinden van geluk en het houden van geluk. Goede muziek wordt vaak geschreven in zware periodes van je leven, zeggen ze, maar voor Guus geldt dat niet helemaal. Hij schrijft graag over positieve dingen. Als je luistert naar de muziek van het album, weet je precies hoe het met de zanger gaat. Nu maar hopen dat we allemaal het geluk vinden na het beluisteren van deze plaat!

Bart houdt Guus voor de gek

Bart belt Guus om hem te verrassen met het behalen van de TopSong. Dat doet Bart op een wel heel aparte wijze en stelt zich voor als journalist van een tijdschrift. Guus is een beetje in de war.

Beluister hier het hele fragement:


Bart “Victor” Arens houdt Guus Meeuwis voor de gek en verrast hem met de NPO Radio 2 Top Song!

Volg onze Spotify-playlist!

Elke week kiezen onze NPO Radio 2-dj's een nieuwe TopSong. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan op onze Spotify-playlist. Daar vind je al onze NPO Radio 2 TopSongs.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Foto omslag: Huub Verwey

Ster advertentie
Ster advertentie