Programma

Humberto droomt over U2

  1. Nieuwschevron right
  2. Humberto droomt over U2

Na de zomer is iedereen weer klaar voor een frisse start. Zo ook Humberto Tan die deze week de eer heeft weer de eerste gast bij Gijs 2.0 te zijn.

Dromen over U2

Gijs Staverman staat weer aan het begin van een nieuw seizoen vol gasten. Maar ook zijn eerste gast Humberto Tan gaat vanavond om 23.00 uur weer van start met zijn programma RTL Late Night. Het afgelopen seizoen maakte hij veel indruk met grote gasten als One Direction en Pharrel Williams. Ook dit seizoen wil Tan niet teleurstellen. Hij heeft een grote droom voor dit seizoen. 'In november komt U2 naar Nederland. Ik kan natuurlijk alleen maar hopen dat het lukt. Maar je weet het nooit.'

Nog meer succes?

De presentator heeft al een bijzondere gast voor dit seizoen op de planning staan, maar welke dat is wil hij nog niet vertellen. Vanavond trapt hij af met onder meer Clerence Seedorf en Lil'Kleine. Gaat Humberto Tan ook deze keer aan de hoge verwachtingen voldoen? "Wie weet zit ik wel aan het einde van de week te huilen, omdat niemand kijkt." In het volgende fragment vertelt Tan nog meer over hoe hij met zijn nieuwe seizoen het dit jaar weer beter wil gaan doen.

Luister hier het fragment terug.

Deze week komen langs in Gijs 2.0: John Williams, Trijntje Oosterhuis, Hajo Bruins en als afsluiter op vrijdag Jochem Myjer.

Ster advertentie
Ster advertentie