Programma

Robbie Williams entertaint weer

  1. Nieuwschevron right
  2. Robbie Williams entertaint weer

Het was een poosje stil rondom Robbie Williams, maar de oud-Take That'er is terug met een gloednieuw album.

Met een beetje hulp van zijn vrienden

Robbie pakt flink uit voor zijn elfde album, dat de titel Heavy Entertainment Show meekrijgt. Op zijn eerste nieuwe plaat in drie jaar tijd werkt hij onder meer samen met Brandon Flowers van The Killers en singer-songwriter Ed Sheeran. Ook gaat hij in duet met zijn helden John Grant en Rufus Wainwright. Het titelnummer was vanochtend al te horen bij Ekdom In De Ochtend. Het album is vanaf 4 november verkrijgbaar.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Is dit dezelfde?

Misschien ben je een grote Robbie Williams-fan en denk je: uhmmmm, ken ik dit niet al? Nou, Robbie heeft inderdaad al eens een liedje met een soortgelijke titel uitgebracht. Twee jaar geleden verscheen al 'H.E.S.', een afkorting van 'Heavy Entertainment Show', als eerste single van zijn verzamel-cd Under The Radar Volume 1. Hierop geen hits, maar obscure liedjes en demo's uit de kluis van de zanger. Dat nummer was toen geen groot succes, maar Robbie probeert het nu dus nog een keer met een ander nummer met bijna dezelfde titel.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Een eerbetoon

Het afgelopen weekend liet Robbie Williams ook nog twee andere nieuwe nummers horen tijdens een festivaloptreden, namelijk 'Sensational' en 'Motherfucker'. Zijn vader, Pete Conway, kwam het podium op om met Robbie in duet te gaan op zijn meezinger 'Angels'. De powerballad werd opgedragen aan Robbie's in augustus overleden manager David Enthoven. "Hij heeft serieus een paar keer mijn leven gered", aldus een emotionele Robbie. "Zonder hem had ik hier niet gestaan."

Ster advertentie
Ster advertentie