Programma

Gregory Porter is de rust zelve bij De Staat

  1. Nieuwschevron right
  2. Gregory Porter is de rust zelve bij De Staat

Soulzanger Gregory Porter is bij Stefan Stasse op bezoek en hij is net als altijd heel erg relaxt.

Altijd cool

Stefan valt het op de Gregory Porter altijd heel relaxt is. "Ik probeer altijd om rustig te blijven", legt de zanger uit in De Staat van Stasse. "Er zijn heel veel momenten om in paniek te raken. Het maakt niet uit wat er gebeurt, ik probeer altijd de rust zelve te zijn. Als er problemen zijn bij het landen van het vliegtuig of als een microfoon uitvalt bij een belangrijk concert probeer ik om altijd gefocust te blijven. Ik ben normaal gesproken alleen met mijzelf of met mijn band. We touren driehonderd dagen per jaar."

Het moet illegaal zijn

Op het album Take Me To The Ally, dat Gregory dit jaar uitbracht, staat het nummer 'In Fashion'. Het nummer gaat over sociale media, vooral Facebook. "Je kan zien wat iemand aan het doen is, welke kleding iemand draagt en met wie iemand is. De hele tijd kun je dit doen. Dit moet eigenlijk illegaal zijn. We zitten vijfhonderd keer per dag op onze telefoon."


Laag

Een ontzettende lage stem heeft Gregory Porter. Weet je hoe hij daaraan komt? Volgens de zanger komt het doordat hij een keer bronchitis heeft gehad.

De Staat Van Stasse
DJ: Stefan Stasse
Ma t/m do 20.00 - 22.00 uur

Ster advertentie
Ster advertentie