Programma

Leonie Meijer in Muziekcaf

  1. Nieuwschevron right
  2. Leonie Meijer in Muziekcaf

Met maar liefst vier (!) muzikale acts belooft het aankomende zaterdag een dolle boel te worden in Muziekcaf

Ashtraynutz

De band Ashtraynutz is ontstaan rondom de 21-jarige singer-songwriter Joël Gaerthé tijdens zijn muziekopleiding muzikant/producer in 2010. Twee jaar later stond de band in het voorprogramma van Chef’s Special en maakten de EP City Lights.

Tangarine

De tweelingbroers Sander en Arnout Brinks vormen de basis van Tangarine. Hun vijfde album Seek & Sigh werd op 22 april uitgebracht. Hoewel de invloed van Simon & Garfunkel en Bob Dylan duidelijk hoorbaar is, maakt de unieke muzikale eenheid tussen de broers tot een uitzonderlijk folksduo.

Nico Wayne Toussaint

In de loop der jaren ontving de Fransman Nico Wayne Toussaint 9 Awards en is o.a. uitgeroepen tot “Harmonica Player Of The Year”. Daarnaast bracht hij 9 CD’s uit waaronder het onlangs verschenen Lonely Number met daarop 16 traditionele blues-songs.

Leonie Meijer

Leonie Meijer werd bekend met haar deelname aan het tv-programma The Voice Of Holland. Haar tweede album Luister Maar ging eind maart in première bij Daniel Dekker in de Gouden Uren. Naast veel zelfgeschreven nummers staan op het album ook twee duetten; een met Ruth Jacott en de andere met Joost Marsman die hieronder te beluisteren is.

Muziekcafé
Presentatie: Daniël Dekker
zaterdag 13 april tussen 16:00 en 18:00 uur
Live vanuit Podium de Vorstin in Hilversum

Ster advertentie
Ster advertentie