Programma

NPO Radio 2 Top Song voor Lost Frequencies

  1. Nieuwschevron right
  2. NPO Radio 2 Top Song voor Lost Frequencies

Onze dj's zijn al helemaal in zomerse sferen. Deze week hebben Lost Frequencies en Sandro Cavazza de NPO Radio 2 Top Song met 'Beautiful Life'!

Zomerhit

Alsof het niets is, duikt in de zomer van 2014 een jonge Vlaamse dj op in de internationale hitlijsten. Felix De Laet, beter bekend als Lost Frequencies, heeft een zomerhit te pakken met het nummer 'Are You With Me'. Het jaar erop scoort de dj opnieuw een zomerhit met 'Reality' en ook deze zomer laat hij zich niet ongemerkt voorbij gaan. 'Beautiful Life' van Lost Frequencies met Sandro Cavazza zal komende tijd vaak door je speakers klinken. Deze week beginnen we er vast mee, want 'Beautiful Life' is de nieuwe NPO Radio 2 Top Song!

Bekijk hier ook de videoclip:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Goede ambiance

Bart Arens belt met de jonge dj in Aan De Slag om hem te verrassen. Het komt wel goed uit, want vandaag is zijn chilldag, vertelt hij. Bart vraagt zich af waar de muziek van Lost Frequencies nu het beste klinkt. "Eigenlijk werkt de muziek overal. Het is een coole ambiance", vindt De Laet zelf. De ambiance zit er in ieder geval goed in!

Abonneer je ook op onze Spotify-playlist voor een totaaloverzicht van alle NPO Radio 2 Top Songs!

Aan De Slag
Ma t/m vr 09.00 - 12.00 uur
DJ: Bart Arens

Ster advertentie
Ster advertentie