Programma

Duffy verklaart afwezigheid: 'Ik werd verkracht en gedrogeerd'

  1. Nieuwschevron right
  2. Duffy verklaart afwezigheid: 'Ik werd verkracht en gedrogeerd'

Na 3 jaar radiostilte deelt Duffy de reden voor haar afwezigheid. Ze vertelt in een post op Instagram dat ze dagenlang is vastgehouden, verkracht en gedrogeerd.

Met het bericht deelt ze met de wereld waarom ze drie jaar lang niks van zich heeft laten weten. "Velen van jullie vragen zich af wat er met mij is gebeurd, waar ik was en waarom", begint Duffy haar bericht. "De waarheid is dat ik een aantal dagen gevangen ben gehouden, waarbij ik gedrogeerd en verkracht ben."

Duffy vertelt dat haar herstel lang heeft geduurd. Afgelopen zomer deelde ze voor het eerst haar verhaal met een journalist. Dat interview wordt binnenkort gepubliceerd. De zangeres benadrukt dat het nu goed met haar gaat en dat ze veilig is. Tenslotte bedankt ze haar fans voor hun steun door de jaren heen en vraagt ze om privacy voor haar familie.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Duffy in Top 2000

Duffy verdween in 2015 compleet uit de Top 2000. Het jaar daarvoor stond ze wel in de lijst met 'Warwick Avenue' op nummer 1870. In 2013 stond ze er nog in met twee nummers, namelijk 'Warwick Avenue' en 'Mercy'. Bekijk hier hoe deze nummers het door de jaren heen hebben gedaan in de lijst der lijsten.

Foto omslag: ANP

Ster advertentie
Ster advertentie