Programma

Top Song voor Bakermat

  1. Nieuwschevron right
  2. Top Song voor Bakermat

Deze week is Bakermat feat. Alex Clare met 'Living' de nieuwe NPO Radio 2 Top Song!

Van student naar DJ

De vierentwintigjarige Lodewijk Fluttert, beter bekend als Bakermat, reist tegenwoordig de wereld over. Terwijl hij psychologie studeerde, maakte hij in zijn vrije tijd al muziek. Met eerdere hits als 'One Day' en 'Teach Me' heeft hij de hitlijsten al bestormd. Op zijn nieuwe zomerse track 'Living' zorgt Alex Clare voor de vocalen en wat is dat fijne muziek! Daarom hebben de DJ's deze week zijn track 'Living' gekozen als NPO Radio 2 Top Song!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Jakarta

Bart Arens belt met de DJ die nu in Jakarta is voor zijn tour in Azië. "Iedere dag doe ik een ander land aan", vertelt hij. Gisteren was hij nog in Vietnam, vandaag in Indonesië en morgen staat de DJ te draaien in Singapore. Er zit een grote vertraging op de lijn, dus het duurt even voordat Lodewijk reageert op het nieuws van de Top Song.

NPO Radio 2 Top Song

De NPO Radio 2 Top Song wordt wekelijks door de dj's van NPO Radio 2 gekozen tijdens het dj-overleg. Iedere vrijdagochtend rond 9.40 uur maakt Bart Arens in Aan De Slag de nieuwe Top Song bekend, welke een week lang extra vaak te horen is. Abonneer je ook op onze Spotify Playlist waar deze NPO Radio 2 Top Songs Bakermat al zijn voor gegaan.

Aan De Slag
Ma t/m vr 09.00 - 12.00 uur
DJ: Bart Arens

Foto omslag: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie