Programma

Ekdom krijgt het zwaar

  1. Nieuwschevron right
  2. Ekdom krijgt het zwaar

Vanaf 5 oktober gaat Gerard Ekdom het nieuwe programma Ekdom In De Ochtend presenteren op NPO Radio 2. Hij moet vroeg opstaan. Gaat dat wel lukken?

Ochtend- of avondmens

Tijdens Bureau Kijk In De Vegte belt Jeroen zijn nieuwe Radio 2 collega, omdat hij zich afvraagt of Ekdom meer een ochtend- of een avondmens is. Hij gaat het nog zwaar krijgen, zo blijkt: "Zodra het donker wordt leeft ome Geer helemaal op en word ik ineens productief," aldus de DJ.

Vroeg je nest uit

Gelukkig behoort radio tot één van de dingen waar je Gerard 's ochtends voor wakker kan maken: "Ik houd van dit vak en als ik dan toch ergens vroeg mijn nest voor uit moet komen dan is dat maar voor een radioprogramma." Wil jij weten hoe Gerard Ekdom het vroeg opstaan gaat overleven?

Tips

Slaaponderzoeker Gerard Kerkhof denkt niet dat het Ekdom gaat lukken. "Ik denk dat hij problemen gaat krijgen." Gelukkig heeft Kerkhof wel nog een tip voor Ekdom om zijn biologische klok te trainen. "Hij moet 's ochtends bij het opstaan meteen de gordijnen openen en de lichten aandoen. Als het avond is moet hij het thuis heel donker maken." Hoe dit precies werkt luister je hier terug.

Ster advertentie
Ster advertentie