Programma

Rick van Velthuysen zoekt mening in hoek van comedians

  1. Nieuwschevron right
  2. Rick van Velthuysen zoekt mening in hoek van comedians

Rick van Velthuysen was voor zijn podcast deze week op zoek naar een duidelijke eigen mening uit de hoek van de comedians. Deze zoektocht bracht hem uiteindelijk bij professioneel grappenmaker en influencer Tisjeboy Jay.

De comedian en influencer deed in 2018 mee aan het tv-programma Temptation Island en verwierf daarrnaast bekendheid met humoristische filmpjes voor Dagblad De Limburger. Deze filmpjes wisten steeds vaker de andere kant van 'de grote rivieren' te bereiken en inmiddels maakt Jay video's die door heel Nederland worden bekeken. Alleen al op Facebook wist hij al bijna 300.000 volgers te vergaren.

Reden genoeg voor Rick van Velthuysen om naar Sittard af te reizen, om Jay in zijn eigen omgeving te ontmoeten en met hem te praten over de Corona-maatregelen en over racisme en de protesten, waarover hij een verrassend duidelijke eigen mening blijkt te hebben!

HEB EEN MENING!

In de podcast Heb een mening! trekt Rick het land in om bekende en minder bekende Nederlanders uit te dagen zich uit te spreken over prangende en actuele zaken. "Ik laat geen ruimte voor grijs gebied en vage nuances. Maak van je hart geen moordkuil. Spreek je uit. Heb een mening!”, aldus Rick.

Heb Een Mening! wordt iedere eerste en derde woensdag van de maand gereleased via NPO Radio 2 en de bekende podcastplatformen.

Foto omslag: ANP

Ster advertentie
Ster advertentie