Programma

Frank over zijn nieuwe programma: 'Ik wil mensen bij elkaar brengen'

  1. Nieuwschevron right
  2. Frank over zijn nieuwe programma: 'Ik wil mensen bij elkaar brengen'

Vanaf 4 oktober is Frank van 't Hof op NPO Radio 2 te horen met zijn nieuwe show Hofleverancier van de Liefde. Wout belt hem op om te checken hoe het programma eruit gaat zien.

Frank en romantiek? Wout doet er lacherig om, maar geeft wel toe: "Je bent best romantisch, Frank." Hoe is het idee voor zijn show ontstaan? "Ik zat met mijn vriendinnetje op de bank en we zaten naar All You Need Is Love te kijken", vertelt Frank. "Het is eigenlijk heel gek dat daar nooit een mooie radiovariant van is gemaakt. Toen schoot mij meteen te binnen: 'Ik wil dat doen. Ik wil de nieuwe Robert ten Brink worden.' Het moet een romantisch liefdesprogramma worden op de zondagmiddag."

Gebroken relatie? Bel Frank!

"Mijn doel is om mensen bij elkaar te brengen. En dat doe ik dus ook buiten de deur. Het zou zomaar kunnen zijn dat ik bij jou in de straat sta met mijn complete entourage. Er gaan audioboodschappen voorbijkomen waarin een geliefde een verbroken relatie probeert goed te maken. Dat gaat vast ongemakkelijke situaties opleveren, maar bij deze kan ik ook alvast van de gelegenheid gebruik maken om alvast een oproepje te doen."

Hofleverancier van de liefde is vanaf 4 oktober iedere zondag tussen 12:00 en 14:00 te horen op NPO Radio 2. Check hier de volledige nieuwe programmering.

Wout2Day

Je hoort Wout2Day iedere maandag tot en met donderdag tussen 18:00 en 20:00 uur op NPO Radio 2.

Foto omslag: NPO Radio 2

Ster advertentie
Ster advertentie