Programma

Tim Akkerman in Grand Café Kranenbarg

  1. Nieuwschevron right
  2. Tim Akkerman in Grand Café Kranenbarg

Singer-songwriter Tim Akkerman was zaterdag te gast bij Grand Café Kranenbarg en neem zijn Spotify-playlist, met daarin vooral hits uit de jaren 70, 80 en 90.

Theatertour

Tim's Secrets Of Sessions is de nieuwe theatertour van Tim Akkerman, waarmee hij in 2017 door Nederland trekt. Momenteel werkt Tim aan een nieuw album. Dat wordt de opvolger van zijn vorige album The Journey, waarin je invloeden van Bruce Springsteen hoort. Laat die nou net in zijn Spotify-playlist staan.

Zeven jaar na dato

Tim is de vorige zanger van de Haagse band Di-Rect. In totaal heeft hij tien jaar in de band gezeten. Hij stapte in 2009 uit de band om verder te gaan als solo-artiest. Nu, zeven jaar na dato, heeft hij daar nog steeds geen spijt van, zegt hij in Grand Café Kranenbarg.

Rock

Het is duidelijk te zien wanneer Tim Akkerman zijn kinder- en tienertijd heeft beleefd. Zijn Spotify-lijst staat vol met 70s, 80s- en 90s-rock. Beboren in 1980 en dus tiener in de jaren 90. Artiesten als Creedance Clearwater Revival, Golden Earring, The Police en de Red Hot Chilli Peppers staan in zijn lijst. Je hoort er alles over in Grand Café Kranenbarg of bekijk zelf even zijn Spotify-lijst.

Ster advertentie
Ster advertentie