Programma
BNNVARA

Staat Flemming volgend jaar op het Songfestival?

foto: Wout & Frank (BNNVARA)
  1. Nieuwschevron right
  2. Staat Flemming volgend jaar op het Songfestival?

Hij scoorde al hits met 'Amsterdam' en 'Zij Wil Mij', maar ook zijn nieuwste single 'Automatisch' komt al regelmatig langs op NPO Radio 2. Kortom, alles wat Flemming aanraakt verandert in goud. Toch had hij nog gewoon tijd om aan te schuiven bij Frank van 't Hof en Jeroen Kijk in de Vegte.

Flemming brak vorig jaar pas door, maar heeft nu al een indrukwekkende carrière. De Brabander trad op tijdens Vrienden van Amstel Live, heeft tienduizenden fans op social media en heeft zelfs al een platina plaat aan de muur hangen. Dat succes moet toch een geheim hebben?

Geheim

Volgens Flemming komt het doordat heel veel nummers heeft geschreven en daardoor dus voldoende keuze heeft voor volgende singles. Sterker nog, de 4e single ligt alweer klaar en die klinkt ook net weer anders dan de vorige drie. Gelukkig krijgt hij daar ook voldoende advies voor: "Ik heb een soort paneltje voor mijzelf met mijn broer, mijn ouders, mijn maatjes en ook het label natuurlijk." Hoe die vierde single gaat heten, houdt Flemming nog even geheim.

Songfestival

Als je in een jaar tijd al zoveel bereikt, heb je dan nog wel dromen als artiest? Nou, zeker wel! Op de bucketlist van Flemming staat namelijk ook een deelname aan het Eurovisie Songfestival. "Ik kijk het echt al sinds ik negen of tien jaar oud ben." Dat meedoen hoeft trouwens nog niet in 2023 te gebeuren, want hij wil eerst nog even op zijn carrière focussen. Misschien over een paar jaar dus.

Beluister hieronder het hele gesprek waarin Flemming nog een bucketlist-item onthult en ook vertelt wanneer hij zich voor het eerst echt als een popster voelde.

Video niet beschikbaar

Wout & Frank

Wouter van der Goes en Frank van ’t Hof luiden op vrolijke wijze het weekend in. Luister elke vrijdag van 16:00 tot 20:00 uur naar dit komische duo!

Ster advertentie
Ster advertentie