Programma

Feest met Handsome Poets

  1. Nieuwschevron right
  2. Feest met Handsome Poets

Jan-Willem en Wendy hebben wat te vieren. Roodshow Late Night beleeft zijn honderdste aflevering! Als kers op de taart worden ze verrast door de Handsome Poets met hun nieuwe single 'Get Up'.

'Get Up'

Het is de honderste aflevering van Roodshow Late Night en dat moet groots worden gevierd. Handsome Poets verrassen Jan-Willem Roodbeen met een optreden in de studio. Zo spelen ze onder meer hun nieuwe hit 'Get Up (Can You Feel It)' live.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Olympisch gevoel

'Get Up' heeft volgens Jan-Willem toch weer een Olympisch gevoel net als 'Sky On Fire'. Vier jaar eerder koos de NOS dat nummer als officieel anthem tijdens de Olympische Spelen. "Ik zal heel eerlijk zijn, we hebben het er niet voor geschreven", vertelt zanger Tim van Esch. "Maar nu het dichterbij komt, zou het toch wel erg vet zijn." Nog niets is zeker, maar het zou zomaar eens kunnen zijn dat ook dit nummer een Olympische hit gaat worden in Nederland denkt van Esch.

Quote

We zijn weer begonnen zoals vroeger

Nils Davidse, Handsome Poets

Wel of geen album?

Het nieuwe nummer is de eerste van een mogelijk nieuw album. "We hebben hiervoor eerst een album geschreven en dan pas liedjes uitgebracht, maar nu zijn we gewoon weer begonnen zoals vroeger", vertelt toetsenist Nils Davidse. "Gewoon liedjes schrijven en uitbrengen en dan kijken wat bij elkaar past."

Natuurlijk spelen ze ook hun vorige officiële Olympische hit 'Sky On Fire' die in de Top 2000 op 1216 staat genoteerd:

Roodshow Late Night
Ma t/m do 22.00 - 00.00 uur
​DJ: Jan-Willem Roodbeen

Ster advertentie
Ster advertentie