Programma

Jeangu Macrooy verrast zijn moeder met emotionele boodschap

  1. Nieuwschevron right
  2. Jeangu Macrooy verrast zijn moeder met emotionele boodschap

De familie van Jeangu zit vast in Suriname dus een Moederdag samen zat er niet in voor de Macrooys. Jeangu verraste zijn moeder daarom op een andere manier.

De familie van Jeangu zou afgelopen weekend vanuit Suriname naar Nederland zijn vertrokken voor het Eurovisie Songfestival. Helaas zit er vanwege de coronacrisis geen tripje naar Nederland in. Dat is niet alleen jammer vanwege het songfestival, maar de familie mist nu ook de negentigste verjaardag van Jeangu's oma en het afstuderen van zijn broer. Henk van Steeg belt met Jeangu's moeder, Jeannette John. "We zitten hier allemaal in een mineurstemming. Het regent heel hard, dus het weer helpt ook niet mee", vertelt ze. Maar wat in het vat zit, verzuurt niet en gelukkig mag Jeangu volgend jaar een tweede poging wagen.

Moederdag

Vanwege de coronacrisis kan Jeannette John dit jaar geen gezamenlijke moederdag vieren. Ze heeft de hele dag nog niets gehoord van Jeangu, maar daar komt snel verandering in. Jeangu heeft namelijk een persoonlijke boodschap voor zijn moeder ingesproken. Die boodschap ontroert niet alleen Jeanette John, maar zelfs Henk. "Ik had mijn zus beloofd dat ik niet zou huilen, maar die tranen vloeien toch", vertelt Jeanette John.

Beluister de emotionele boodschap van Jeangu aan zijn moeder hieronder terug:

THANK GOD IT'S SUNDAY

Je hoort Henk van Steeg iedere zondag van 20.00 tot 22.00 uur met Thank God It's Sunday op NPO Radio 2.

Luister naar de NPO Radio 2 Songfestival Top 50

De stembussen zijn gesloten! Luister op vrijdag 15 mei van 18:00 tot 22:00 uur naar de Songfestival Top 50 op NPO Radio 2.

Foto omslag: ANP

Ster advertentie
Ster advertentie