Programma

Huub van der Lubbe in de Roodshow

  1. Nieuwschevron right
  2. Huub van der Lubbe in de Roodshow

Met veel trots ontvangen wij vandaag Huub van der Lubbe in de Roodshow, dat wil je natuurlijk niet missen dus luister lekker mee!

Simpel Verlangen

Huub van der Lubbe, acteur, dichter en zanger van de popgroep De Dijk, is vandaag te gast in de Roodshow. in februari en maart 2013 brengt Huub een nieuwe CD en DVD uit met de titel Simpel Verlangen. Dit is een vervolg op Iemand Als Jij, het lied- en dichtprogramma waarmee hij begin 2012 met veel succes in de theaters optrad.

Iemand Als Jij

In Iemand Als Jij brengt de rockzanger liedjes van Concordia en De Dijk in de meest essentiële vorm; die van zanger met gitaar. Een voorstelling speciaal voor de liefhebbers van de onvervalste voordracht, vol met bekend en onbekend werk uit het verleden en het heden. Muziek zoals het hoort te zijn; gespeeld vol passie, ontroering, humor en vooral ook met heel veel plezier!

Muziekbingo

Natuurlijk is de wekelijkse Muziekbingo ook weer van de partij! Stel je eigen bingokaart samen uit een lijst van 25 liedjes, kruis ze aan als ze worden gedraaid en win leuke prijzen.

De bingo begint om 14:10 dus maak voor die tijd hier je kaart aan!

Roodshow
Presentatie: Jan-Willem Roodbeen
Maandag t/m vrijdag van 14:00 - 16:00

Ster advertentie
Ster advertentie