Programma

Drummer verlaat Rigby

  1. Nieuwschevron right
  2. Drummer verlaat Rigby

Drummer Bart Meeldijk stapt uit de band Rigby. Het goede nieuws is dat hij gaat samenwonen met schrijfster Heleen van Royen.

Verloofd

"We zijn nu twee jaar verder en het gaat super goed", vertelt Bart Meeldijk over zijn verloving met Van Royen aan Bert Haandrikman in het NCRV-KRO-programma Helemaal Haandrikman op NPO Radio 2.

Weg bij Rigby

De presentator informeerde naar de geruchten dat Meeldijk de band gaat verlaten. De drummer bevestigt dat schoorvoetend. "We hebben een supertoffe tijd gehad en hebben nu een pauze", zo zegt hij. "Maar als Rigby terugkomt, ga ik niet meer verder. Dus ja, ik verlaat de band.”

Goede vrienden

Zijn relatie met Van Royen heeft er niks mee te maken dat hij stopt bij Rigby, beweert de drummer. Ook zegt Meeldijk nog steeds hele goede vrienden te zijn met de andere bandleden van Rigby. Dat wordt onderstreept door een oude foto op zijn Facebook-pagina, met als bijschrijft: "Ik mis jullie wel, jongens." Op dit moment werkt Meeldijk als producer bij het tv-programma Jinek en hij drumt bij de band GoMute.

Helemaal Haandrikman
maandag-vrijdag 18.00-20.00 uur

Ster advertentie
Ster advertentie