Programma

Luister speciale uitzending The Originals terug

  1. Nieuwschevron right
  2. Luister speciale uitzending The Originals terug

Op vrijdag 28 februari doken Wouter van der Goes, Frank van ’t Hof en Rob Stenders een avond lang in de wereld van het muzikale leen- en jatwerk. De complete uitzending is nu terug te luisteren!

Verbazing is wat de klok sloeg in The Originals, de speciale uitzending waarin Wouter van der Goes, Frank van 't Hof en Rob Stenders in de wereld van (on)bekende covers, leen- en jatwerk en ongegeneerde kopieën doken. Vanuit Franks thuisstudio belichtten de mannen de onbekende oorsprong achter beroemde nummers en lieten ze je kennismaken met tracks die vooral bekend zijn van de veelvuldig gebruikte samples.

Luister alle uren nu terug:

18.00 tot 20.00 uur: The Originals - Wouter van der Goes

20.00 tot 22.00 uur: The Originals - Frank van 't Hof

22.00 tot 00.00 uur: The Originals - Rob Stenders

De uitzending was op vrijdag 28 februari van 18.00 tot 00.00 uur te horen op NPO Radio 2.

ORIGINALS ALFABET

Het idee voor de speciale uitzending komt voort uit Robs podcast Originals Alfabet. In de serie van ruim 52 uur, verdeeld over 41 afleveringen, neemt Rob je mee in het betere leen- en jatwerk uit de popgeschiedenis. Beroemde nummers die een onbekende oorsprong blijken te hebben en onbekende nummers die beroemd werden dankzij het betere sample werk. Van 'All Along The Watchtower' tot 'Zet een Kaars Voor Je Raam Vannacht', het komt allemaal voorbij.

Foto omslag: Bullet-Ray

Ster advertentie
Ster advertentie