Programma

Pechtold en Klaver bij De Wild

  1. Nieuwschevron right
  2. Pechtold en Klaver bij De Wild

Deze week zit Ruud de Wild in de Tweede Kamer om een aantal van de lijsttrekkers aan de tand te voelen. Alexander Pechtold en Jesse Klaver staan tegenover hem.

Wat kost zo'n maatpak?

D66-lijsttrekker Alexander Pechtold ziet er, zoals gebruikelijk, keurig uit. Maar hoeveel kost nu zo'n maatpak dat hij draagt? "Deze kost 250 euro", zegt Pechtold. "Dat is inclusief broek. De duurste die ik heb, is 600 euro." De laatste tijd zien we Geert Wilders nooit bij de grote televisiedebatten. Voor het Jeugdjournaal maakte hij een uitzondering. Heeft Pechtold hem gemist?

Pechtold voelde zich zó op zijn gemak bij Ruud, dat hij zijn schoenen uittrok.

Het Spotify-lijstje van Klaver

Jesse Klaver van Groen Links is de jongste lijsttrekker, maar hoe actueel is zijn Spotify-lijstje? "De laatste die ik heb toegevoegd, is Mary J. Blige met 'One'", zegt Klaver, scrollend door zijn lijstje. "Wat ik ook weer herontdekt heb is 'Sex On Fire' van Kings Of Leon. Die hele plaat is goed." Nadat Ruud Klavers muziekkeuze heeft doorgenomen, wordt hij nog onderworpen aan vragen van luisteraars, onder andere over het logo van Groen Links.

Eerder deze week waren Mark Rutte en Emile Roemer te gast bij De Wild In De Middag. Ook vrijdag is Ruud weer op het Binnenhof en ontvangt dan Lodewijk Asscher en en Sybrand Buma.

Fotograaf: Raymond van Olphen (Bullet-ray)

De Wild in Den Haag
6, 8 en 10 maart
Ma. t/m vr.: 16.00 - 18.00 uur
​DJ: Ruud de Wild

Ster advertentie
Ster advertentie