Programma

Glen Faria speelt ex-TopSong 'Hoe Weet Je Dat?' live

  1. Nieuwschevron right
  2. Glen Faria speelt ex-TopSong 'Hoe Weet Je Dat?' live

Na alle hits die hij schreef, heeft Glen Faria eindelijk een TopSong op zijn eigen naam staan. Hij zong 'Hoe Weet Je Dat' live bij Jan-Willem Start Op.

'Gebeurde gewoon'

Van monsterhit 'Duurt Te Lang' van Davina Michelle tot het immens populaire 'Zij Weet Het' van Tino Martin. Glen Faria heeft grote hits op zijn naam staan. Na vijf jaar geen solomuziek uit te brengen, komt hij terug met 'Hoe Weet Je Dat'. Hij schreef dit nummer op dezelfde manier als 'Duurt Te Lang'. "Het gebeurde gewoon", vertelt Glen. "Ik ging er niet voor zitten om dat te proberen te schrijven." Het behalen van een TopSong liet hem niet koud: "Ik moet je eerlijk zeggen, ik was wel een beetje emotioneel toen ik het hoorde", vertelt hij.

Maakt veel indruk

Zijn single 'Hoe Weet Je Dat' is autobiografisch én het themalied voor Stichting Het Vergeten Kind. Het nummer maakt veel indruk. Ook op de broer van Glen Faria, die onlangs overleed. "Het laatste moment dat ik met hem was, heb ik een aantal liedjes voor hem afgespeeld. En hij vond dit wel heel vet", vertelt Glen.

Check het live-optreden van Glen Faria bij Jan-Willem Start Op:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Jan-Willem Start Op!

Je hoort Jan-Willem iedere werkdag tussen 06:00 en 09:00 uur op NPO Radio 2.

Foto omslag: NPO Radio 2

Ster advertentie
Ster advertentie