Programma

Wie mag van jou op de eerste rij bij Douwe Bob?

  1. Nieuwschevron right
  2. Wie mag van jou op de eerste rij bij Douwe Bob?

Vlak voor zijn songfestivalavontuur speelt Douwe Bob twee uur lang in het Muziekcafé. Steun het KWF en jij wie jij het gunt krijgt een heel speciale zitplek vlakbij Douwe Bob.

Op 30 april staat Muziekcafé met Daniël Dekker twee uur lang volledig in het teken van Douwe Bob. Het is de dag vóór zijn vertrek naar Stockholm waar hij - het zal niemand ontgaan zijn - Nederland vertegenwoordigt tijdens het Eurovisie Songfestival met de hit 'Slow Down'.

Viptafel

Tijdens deze uitzending neemt Douwe een aantal muzikale vrienden mee: Max Meser, Danny Vera en Hans Hannemann. Het belooft een fantastische uitzending te worden en het mooiste is: jij kunt met vier personen plaatsnemen aan een speciaal voor jou ingerichte viptafel. Steun je in één klap songfestivalkandidaat Douwe Bob en het KWF!

Met wie wil jij aanwezig zijn bij deze bijzondere uitzending van Muziekcafé? Laat het ons weten. Het geld is belangrijk, natuurlijk, voor het goede doel. Maar je motivatie minstens zo! Succes.

Marathon Live

Tijdens de themadag Marathon Live op 20 april halen onze dj’s de hele dag geld op voor KWF Kankerbestrijding. Lees meer over deze bijzondere dag en de dj-acties.

Marathon Live
DJ: Gerard Ekdom
20 april 6:00 - 22:00 uur
Esplanade, Almere
Steun onze dj's!

Ster advertentie
Ster advertentie