Programma

Douwe Bob, Hester Boes en Michael Prins coveren Fleetwood Mac

  1. Nieuwschevron right
  2. Douwe Bob, Hester Boes en Michael Prins coveren Fleetwood Mac

Afgelopen weekend had Giel Beelen enkele oude bekenden in de studio, namelijk Douwe Bob en Michael Prins. Ze speelden daar een aantal nummers, waaronder Fleetwood Macs Landslide met zangeres Hester Boes.

Giel kent zowel Douwe Bob als Michael Prins nog van het televisieprogramma De Beste Singer-Songwriter Van Nederland dat hij enkele jaren geleden presenteerde. Douwe Bob en Michael waren de winnaars van respectievelijk het eerste en tweede seizoen. Tijdens hun bezoek aan FraGiel hebben ze ook countryzanger Maurice van Hoek en zangeres Hester Boes meegenomen, met wie ze Landslide spelen.

Bill Withers-cover

Nu de muzikanten er toch zijn, laat Giel ze natuurlijk niet gaan zonder nog een paar liedjes te spelen. Zo spelen Douwe Bob, Michael Prins en Maurice van Hoek de nummers Last Night, Is This The End Of Us en de Bill Withers-cover Ain’t No Sunshine, dat als live improvisatie op de radio ontstaat.

Giel Beelen

Je hoort Giel elke ochtend tussen 4.00 en 6.00 uur en op vrijdagavond kun je tussen 22.00 en 24.00 uur luisteren naar FraGiel.

Foto omslag: NPO Radio 2

Ster advertentie
Ster advertentie