Naar homepage
Programma

Tourdata Whitney Houston hologramtour bekend

  1. Nieuwschevron right
  2. Tourdata Whitney Houston hologramtour bekend

Dat de tour ging plaatsvinden was al zeker, maar nu is het hele tourschema bekendgemaakt.

De nieuwe show is geproduceerd door het bedrijf dat ook verantwoordelijk was voor hologramtours van Buddy Holly en Roy Orbison. Marketingbaas Seth Faber geeft aan: “Het wordt een ongelooflijke show. Er is zoveel moeite gedaan om de show zo authentiek mogelijk te maken. Het wordt een fenomenale ervaring."

De bevestiging van de tour komt nadat Pat Houston, schoonzus en oud-manager, eerder de plannen voor een musical en een 'Vegas-stijl spektakel' besprak met The New York Times. Sinds het overlijden van Whitney Houston in 2012 heef de familie nog nooit zoiets groots aangekondigd. Het is volgens Pat een goed moment om het nu te doen: "De afgelopen zeven jaar zijn erg emotioneel geweest, maar nu moeten we strategisch zijn."

'Mensen waren vergeten hoe goed ze was'

Whitney Houston kwam in de laatste jaren van haar leven vaak in het nieuws vanwege haar verslavingen. Tot grote teleurstelling van de familie: "Het ging helemaal niet meer om de muziek. Mensen waren vergeten hoe goed ze was. Ze lieten de persoonlijke dingen in haar leven de reden waarom ze in eerste instantie verliefd op haar waren overschaduwen."

De tour vindt plaats in februari en maart 2020 en heet 'An Evening With Whitney: The Whitney Houston Hologram Tour'.

Foto omslag: ANP

Ster advertentie
Ster advertentie