Programma

Son Mieux covert IJslandse Think About Things live in Ahoy

  1. Nieuwschevron right
  2. Son Mieux covert IJslandse Think About Things live in Ahoy

Met een zeecontainer aan instrumenten en apparatuur stond Son Mieux vanochtend al vroeg in Ahoy. Niet geheel zonder reden, om het 'gaafste Songfestival lied ooit' te coveren.

De IJslandse inzending Think About Things was de gedoodverfde Songfestivalwinnaar van vorig jaar. "Dat denk ik ook", vertelt zanger Camiel Meiresonne in Jan-Willem Start Op. "Toen die tune uitkwam, wist ik helemaal niet dat het een Eurovisie song was ook. Ik was meteen verliefd op die song, dat geldt voor ons allemaal." De Haagse band hoefde dan ook niet lang na te denken over welk Songfestivalnummer zij graag wilden coveren op de bühne van Jan-Willem Start Op.

'Snap dat solidariteitsding'

Think About Things heeft het Songfestivalpodium door de aflassing van vorig jaar nooit gehaald. En ook dit jaar heeft Daði Freyr pech. Twee dagen geleden kreeg één van de bandleden corona en daarom besloot de band vanavond tijdens de halve finale niet live op te treden. "Ik snap dat solidariteitsding helemaal", vertelt Camiel "Als Timo, die hier naast me staat, er bijvoorbeeld niet is, is het feestje toch minder compleet."

Check de Think About Things cover hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Son Mieux speelde vanochtend niet alleen de Think About Things cover, maar ook hun nieuwe single drive. Check dat optreden hier.

Jan-Willem Start Op

Je hoort Jan-Willem Start Op elke werkdag van 06.00 tot 09.00 uur op NPO Radio 2.

Foto omslag: Bullet-Ray


Ster advertentie
Ster advertentie