Programma

Jett Rebel: ‘Het is oké om competitief te zijn'

  1. Nieuwschevron right
  2. Jett Rebel: ‘Het is oké om competitief te zijn'

Het is geen verrassing dat Jett Rebel de tent afbreekt tijdens een show. Toch wist het muzikale multi-talent ook op North Sea Jazz weer te verbazen met z'n drang naar vernieuwing en verbetering.

'Ik ben een beetje competitief ingesteld'

Jett Rebel legt de lat elke show hoger. Dat moet hij van zichzelf. Waarom is hij toch elke keer op zoek naar verbetering en vernieuwing? Nou, hij is een beetje competitief ingesteld en dat vindt hij zelf oké. Hij had het als kind al, vertelt hij aan Leo: "Ik was denk ik een jaar of veertien en ik had een funkband. We speelden een show en na ons speelde nog een band. Hun bassist deed toen een heel heftig slapp-dingetje." Dat maakte iets los in de jonge muzikant. "Ik ben naar de kleedkamer gelopen om te proberen of ik dat ook kon spelen. Pas toen bleek dat ik dat kon, ben ik weer naar hun show gaan kijken," aldus Rebel.

Verder spraken de twee over het coveren van Whitney Houston en toekomstmuziek.

Check het hele interview hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

NPO RADIO 2 LIVE VANAF NORTH SEA JAZZ FESTIVAL

NPO Radio 2 is er, samen met ons themakanaal NPO Soul & Jazz, dit jaar weer bij op North Sea Jazz Festival. Op zaterdag 14 en zondag 15 juli hoor je onze DJ's en intieme livesessies 's avonds live vanuit Ahoy Rotterdam! Alsof dat nog niet genoeg feest is draaien we overdag de Soul & Jazz Lijst. Word je hier nou blij van? Luister dan ook eens naar onze NPO Radio 2 SoulNight.

Foto omslag: Bullet-Ray

Ster advertentie
Ster advertentie