Programma

Muziekcaf

  1. Nieuwschevron right
  2. Muziekcaf

Met liedjes van haar nieuwe album California Sounds zal Stevie Ann ons aankomende zaterdag vermaken in een nieuwe uitzending van Muziekcaf

Ruben Hein

Met de single ‘Elephants’ afkomstig van zijn debuutalbum Loose Fit brak Ruben Hein in 2010 door. Zijn nieuwe album Hopscotch ligt op 29 maart in de winkels, waarop Ruben zijn jazzroots verder verkent en vermengt met diepgravende grooves en funk.

Daniel Lohues

Het nieuwe album van Daniël Lohues heet Ericana, en is een album vol songs over thuiskomen, vrijheid, liefde en de natuur. Tevens toert Daniël nog tot juli het hele land door met zijn Ericana-tournee.

King Of The World

Op dezelfde dag dat wij gaan genieten van de bovenstaande artiesten, verschijnt het debuutalbum Can’t Go Home van King Of The World. De band laat diverse stijlen de revue passeren: van slowblues, shuffle-blues tot en met wat je popblues zou kunnen noemen.

Stevie Ann

De afgelopen twee jaar heeft de Nederlandse singer-songwriter Stevie Ann in Los Angeles haar nieuwe album California Sounds geschreven en opgenomen. Het album heeft een meer soulvolle rock sound en voelt als een hommage aan haar folkrock helden uit de jaren ’70.

Op 6 april is er een Muziekcafé special met Kane, Loren Nine en Jacco Gardner.

Muziekcafé
Presentatie: Daniël Dekker
zaterdag 30 maart tussen 16:00 en 18:00 uur
Live vanuit Podium de Vorstin in Hilversum

Ster advertentie
Ster advertentie