Programma

Hey Dombo!

  1. Nieuwschevron right
  2. Hey Dombo!

Omdat de STER vijftig jaar bestaat, wordt de Gouden Loeki Aller Tijden uitgereikt. Jasper de Vries belt met het irritante jochie uit de Rolo-reclame.

Olifantje

Het is alweer twintig jaar geleden dat de destijds zevenjarige Kees Molenaar dagelijks op de buis te zien was als dat vervelende jongetje die een olifantje pestte met zijn laatste Rolo. De commercial is genomineerd voor een Gouden Loeki Aller Tijden, maar hoe gaat het nu eigenlijk met de kleine pestkop?

Marketing & sales

"Het blijft leuk dat die reclame steeds komt bovendrijven", zegt Molenaar in Wout2day. Tegenwoordig is hij in de marketing en sales werkzaam, maar zo af en toe krijgt hij nog aanbiedingen voor acteerklussen. "Ik word nog vaak benaderd, maar ik ga er meestal niet op in."

Van straat geplukt

Molenaar kwam bij toeval in de reclame voor het chocoladesnoepje terecht. "Het is een beetje cliché, maar ik werd letterlijk en figuurlijk van straat geplukt toen ik aan het winkelen was met mijn ouders. Er kwam een meneer naar ons toe lopen en die drukte me een visitekaartje in de handen."

Nog geen uitnodiging

Er zijn nog elf andere reclamespotjes genomineerd voor de speciale Loeki-Award. Molenaar schat zijn kansen hoog in. "Top 3 moet wel lukken", denkt hij. "Ik heb nog geen uitnodiging mogen ontvangen voor de prijsuitreiking."

Maar hoeveel Rolo's kreeg hij nu voor het spotje? Luister het interview terug.

Ster advertentie
Ster advertentie