Programma

Muzikale families

  1. Nieuwschevron right
  2. Muzikale families

Hoe erfelijk talent is, is nog niet duidelijk. Als je deze families hoort, dan is er geen twijfel over mogelijk. Muziek zit duidelijk in hun genen.

Eddie & Wolfgang Van Halen

Toen de bassist van Van Halen, Michael Anthony, stopte in 2006. Hoefde Eddie niet lang na te denken over een vervanger, hij vroeg zijn destijds 16-jarige zoon Wolfgang. Al zijn hele leven keek de jonge Van Halen naar de repetities en hij verscheen al meerdere keren naast zijn vader op het podium. Nog steeds spelen vader en zoon samen in de band.

Alain & Dane Clark

Samen met zijn vader nam Alain Clark in 2008 het duet 'Father and Friend' op. Het nummer gaat over de relatie tussen hem en zijn vader. Dat de appel niet ver van de boom valt is goed te horen, Dane Clark is zelf soulzanger.

Frank & Nancy Sinatra

Zowel vader Frank, als dochter Nancy Sinatra zijn succesvolle muzikanten. Samen namen zij in 1967 het nummer 'Something Stupid' op. Het werd een gigantische hit, en werd in 2001 gecoverd door Robbie Williams en Nicole Kidman.

Gordon & Joe Sumner

Gordon Sumner, beter bekend als Sting, nodigt in 2010 de gehele band van zijn zoon Joe Sumner uit op het podium tijdens een van zijn concerten. De band Fiction Plane speelt, met Sting op de tamboerijn, hun eigen nummer 'Two Sisters'.

Ster advertentie
Ster advertentie