Programma

Talentvolle fans

  1. Nieuwschevron right
  2. Talentvolle fans

Een fan die het podium op mag: een bijzonder iets waar je tegelijkertijd ook ontzettend blij van kan worden. Sommige fans hebben namelijk veel talent!

Het zal je maar gebeuren. Je gaat naar een concert van jouw held en opeens krijg jij de microfoon in je handen gedrukt: 'It's Your Time To Shine'.

Beyoncé

Beyoncé heeft er wat concurrentie bij. Tijdens een concert gaf Queen Bey haar microfoon aan een fan. Ze zong de sterren van de hemel waar zelfs Beyoncé enthousiast van werd. Luister hier naar 'Halo'.

Michael Bublé

Tijdens een concert van Michael Buble mocht de 15-jarige Sam op het podium zingen met de zanger. De angst was van zijn gezicht af te lezen, wat als de jongen niet goed genoeg was? Gelukkig verdween dit gevoel snel, de jongen kon prachtig zingen! Luister naar het optreden van Sam.

Gitaar skills

Niet alleen zangtalent maar ook gitaarskills worden ontdekt tijdens concerten. Zo mocht een Duitse jongen het gitaarspel verzorgen van Green Day's 'Basket Case'. Wist je dat dit nummer ook een nieuwe binnenkomer is in de Top 2000? 'Basket Case' stond in 2014 op #699 in de Top 2000.

'All I Want Is You'

Een blinde man wilde graag gitaar spelen tijdens een concert. Niet zomaar een concert! De jonge man stond namelijk naast niemand minder dan Bono! "Get a guitar for this dude. Gents, we have a surprise guest." gaf de U2 frontman aan. De blinde man speelde tijdens een concert in 2007 gitaar terwijl Bono 'All I Want Is You' ten gehore bracht. Hoe bijzonder is dat?

"That takes balls"

P!nk werd in 2010 tijdens haar eigen concert toegezongen door Natasha. De fan mocht een kort stukje van 'Whats Up?' ten gehore brengen. Zelfs P!nk wist niet wat haar overkwam."That takes balls" schreeuwt de zangeres. Luister hier naar naar Natasha's optreden.

Drummer gezocht!

De Britse rockband The Who heeft misschien wel het meest bizarre optreden ooit gegeven. Ze hadden juist een fan nodig om door te kunnen spelen! Op 20 november 1973 gaf de band een optreden waarbij drummer Keith Moon tweemaal flauwviel tijdens het concert. Het is uiteindelijk de jonge fan Scott Halpin die het drummen over mag nemen. Bekijk hier het onvergetelijke optreden terug.

Ken jij nog meer talentvolle fans?

Volg NPO Radio 2:

Ster advertentie
Ster advertentie