Naar homepage
Programma

Jobhoptour terugblik

  1. Nieuwschevron right
  2. Jobhoptour terugblik

Bekijk nogmaals de foto's van Sanders Jobhoptour van 15 tot en met 19 maart.

Jobhoptour

Sander de Heer heeft een week lang iedere dag het beroep van iemand anders uigevoerd en daar enthousiast verslag van gedaan. Dat is de Jobhoptour. Van 15 tot en met 19 maart is Sander onder andere Bij de Koninklijke Militaire Academie in Breda geweest, was hij bouwvakker op een werkplaats in Almere en knipte kaartjes bij de NS op het station van Leiden. bekijk hier de foto's van deze editie van de jobhoptour!

Dag 5

Sander heeft op dag 5 de ramen gezeemd van de Euromast. Hij begon veilig op de grond en eindigde op 187 meter hoogte met emmer en zeem in zijn handen. Wouter Hamel zorgde op 97 meter hoogte voor live muziek.

Bekijk hier de foto's en luister hier de hoogtepunten terug!

Dag 4

Sander was op dag 4 te gast in het UMCG Ziekenhuis in groningen. Hij begon de dag met het wakker maken van mensen en het brengen van een ontbijtje. Zangeres Lisa Lois zorgde voor de muzikale noot.

Bekijk hieronder de foto's en luister hier de fragmenten terug!

Dag 3

Op de derde dag was Sander op de bouwplaats in Almere. Beluister zijn gesprek met projectleider Edwin Thoma van BAM, wethouder Wonen Adri Duivensteijn en Caroline Kolkman van de Arbo Unie.

...en bekijk hieronder de foto's!Dag 2

Op de tweede dag moest Sander flink met zijn handjes wapperen op de KMA in Breda. Beluister hier alle fragmenten.

Dag 1

Op de eerste dag van de Jobhoptour, was Sander servicemedewerker en conducteur in opleiding op het station van Leiden. Daar kunnen we over vertellen, maar we kunnen het je ook laten zien! Bekijk het filmpje dat Sander maakte van zijn eerste 'werkdag':

Overigens is er ook een aantal hele mooie kieks genomen tijdens deze reislustige Jobhopkickoff:

De Heer Ontwaakt
ma - vr 6:00 - 9:00

naar de site

Ster advertentie
Ster advertentie