Programma

Stefania na Songfestival repetities: 'Het podium is zó groot'

  1. Nieuwschevron right
  2. Stefania na Songfestival repetities: 'Het podium is zó groot'

De eerste Songfestival repetities zitten erop voor kandidate Stefania Liberakakis. En dat begon best spannend, zo vertelt ze in Jan-Willem Start Op.

Stefania Liberakakis is geboren en getogen in Utrecht, maar heeft Griekse ouders en mag daarom Griekenland vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival. Over precies een week brengt ze haar nummer Let's Dance ten gehoren in de tweede halve finale en inmiddels zitten de eerste repetities erop. Niet geheel onverdienstelijk, na de repetities steeg Stefania namelijk meteen in de peilingen. "Het ging wel lekker eigenlijk", vertelt Stefania. "Natuurlijk gingen er dingen een beetje fout, daar zijn repetities voor gemaakt toch? Dat dingen een beetje fout kunnen gaan. Maar ik vond het eigenlijk wel fijn, om te voelen hoe het voelt om op zo'n groot podium te staan."

Even spannend

Dat Songfestival podium was wel wennen voor de Utrechtse. "Dat was even spannend. Het is zó groot. Je denkt van: 'Nou, dat valt wel mee.' Maar het is zó groot", vertelt Stefania. Het beroemde paard uit de videoclip zal Stefania niet meenemen op het podium, maar wat er over een week dan wél gaat gebeuren tijdens Stefanias optreden houdt ze nog even geheim. "Jullie gaan iets zien wat jullie misschien nog nooit hebben gezien."

Check het hele gesprek hieronder:

Jan-Willem Start Op

Je hoort Jan-Willem Start Op elke werkdag van 06.00 tot 09.00 uur op NPO Radio 2.

Foto omslag: ANP

Ster advertentie
Ster advertentie