Programma

Bert Haandrikman geland in Zuid-Korea

  1. Nieuwschevron right
  2. Bert Haandrikman geland in Zuid-Korea

Gijs Staverman belde woensdagmiddag met Bert Haandrikman voor een eerste update vanuit Zuid-Korea.

Vlaggendrager

Na een maar liefst elf uur durende vlucht is Bert Haandrikman vanmorgen om 8.00 uur Nederlandse tijd geland in Seoul. In zijn eerste update had hij meteen goed nieuws te melden. Bert vertelde dat Jan Smeekens bij hem in het vliegtuig zat. De schaatser draagt vrijdag namens TeamNL de vlag tijdens de openingsceremonie en is dus ruim op tijd in Zuid-Korea.

Norovirus

De afgelopen dagen was het norovirus in Pyeongchang het gesprek van de dag. 1200 beveiligers werden in quarantaine gehouden. Het virus, waardoor een ontsteking in de darmen ontstaat, is inmiddels onder controle. Toch neemt Bert geen risico. "Ik heb een beetje smetvrees, dus ik dacht: ik moet maatregelen nemen tegen dat norovirus. Ik heb daarom vochtige zakdoekjes bij me en misschien is mijn volgende update wel met mondkapje."

-20

Bert zal zich goed moeten kleden. De huidige temperatuur in Pyeongchang is namelijk -20 graden. Koud of niet, Bert houdt je van 9 tot en met 25 februari op de hoogte over de Olympische Winterspelen. Dat doet hij onder meer met sfeerverslagen en interviews met Nederlandse sporters.

Beluister hieronder de update van Bert in de uitzending van Gijs 2.0:

Bert Haandrikman is de komende tijd onze ogen en oren in Pyeongchang!

Gijs 2.0
DJ: Gijs Staverman
Elke werkdag 12.00 - 14.00

Ster advertentie
Ster advertentie