Programma

Win kaarten voor Muziekcafe: De Dijk in Ziggo Dome

foto: Patricia Steur
  1. Nieuwschevron right
  2. Win kaarten voor Muziekcafe: De Dijk in Ziggo Dome

De Dijk staat aankomend weekend in Ziggo Dome ter ere van hun 40-jarig jubileum. Wij plakken daar een speciale editie van Muziekcafé aan vast, om er nog een groter feest van te maken!

Deze week geeft NPO Radio 2 kaarten weg voor Muziekcafé: De Dijk. Wil jij met je +1 aanwezig zijn bij dit exclusieve concert op zaterdag 25 september? Luister dan de hele week naar NPO Radio 2, waar tickets worden weggegeven. Houd ook de socials van NPO Radio 2 goed in de gaten, want ook online geven we tickets weg. Lees verder onder de video voor de praktische informatie.

Luisteraar Peter heeft de band al 70 keer gezien!

In RINKELDEKINKEL won Peter vorig weekend een van de eerste setjes tickets. Hij is enorm fan van De Dijk sinds hij kennismaakte met de band toen hij dertien was. "Ze kwamen toen op mijn middelbare school optreden. Dat is altijd blijven hangen", vertelt Peter. Daarna reist Peter heel Noord-Holland door om De Dijk te blijven zien. "Dat blijf je pakken. Zelfs nu ik vijftigplus ben staan ze bij mij als Nederlandse groep nog steeds bovenaan."

Bekijk hieronder het hele fragment:

Wil jij ook kaarten winnen voor De Dijk? Houd onze website en social media deze week dan in de gaten!

Praktische informatie

Datum: Zaterdag 25 september
Deuren open: 15.15 uur
Start programma: 16.00 uur

16.00 - 17.00 uur: Interview met De Dijk
17.00 - 18.00 uur: Live concert De Dijk

Iedereen die tickets wint voor Muziekcafé: De Dijk heeft een geldig coronatoegangsbewijs (een vaccinatie-, test- of herstelbewijs) nodig. Het coronatoegangsbewijs kan getoond worden via de CoronaCheck-app of op papier. Kijk voor meer informatie hierover op de website van Testen voor Toegang. Ook moet je een geldig legitimatiebewijs kunnen laten zien.

Ster advertentie
Ster advertentie