Programma

Diggy Dex leidt geen rock-'n'-roll-leven meer

  1. Nieuwschevron right
  2. Diggy Dex leidt geen rock-'n'-roll-leven meer

Diggy Dex is te gast bij Ekdom In de Ochtend om te vertellen dat het leven van een rapper niet zo spannend hoeft te zijn als je misschien denkt.

Familieleven

De rock-'n'-roll-lifestyle van Diggy Dex is ver te zoeken, zo legt de rapper uit. "Sinds ik mijn oudste heb, plan ik mijn leven. Gezond eten en op tijd naar bed." Af en toe gaat hij nog wel eens naar de kroeg, maar hij besteedt meer tijd aan zijn familie met het kijken van films als Madagascar, vertelt hij lachend.

'Ik Huil Alleen Bij Jou'

Samen met Ali B bracht Diggy Dex onlangs de single 'Ik Huil Alleen Bij Jou' uit. Ali B ontving maandag een gouden plaat voor het nummer. "Moet je hem dan in tweeën delen of moet hij gezaagd worden?", vraagt Gerard. Diggy Dex heeft nog geen ruimte gemaakt aan zijn muur, maar hij krijgt gewoon een eigen exemplaar, verzekert hij.

Nieuwe muziek

Luisteraar Ilonka vraagt aan Diggy Dex of hij ook wel eens in het Engels rapt. "Ik heb het wel eens gedaan, maar dat was 'm niet." In september komt de opvolger uit van zijn album Do It Yourself. De singles 'Treur Niet' en 'Morgen Komt Het Goed' komen ook op dat album. Tot die tijd kunnen we nog genieten van hem tijdens het festivalseizoen. Gewoon in het Nederlands!

Beluister hier zijn single 'Morgen Komt Het Goed', live bij Ekdom In De Ochtend:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ekdom In De Ochtend
Ma t/m vr 06.00 - 09.00 uur
DJ: Gerard Ekdom

Ster advertentie
Ster advertentie