Programma

Top 5 releases op Record Store Day

  1. Nieuwschevron right
  2. Top 5 releases op Record Store Day

Er komt een hele stapel vers vinyl uit op Record Store Day! Dit zijn de vijf leukste releases!

Sting

Titel: Live At The Bataclan (12" EP)

Een jaar na de aanslagen in de Parijse concertzaal Bataclan gaf Sting er een herdenkingsconcert. Zes liedjes daarvan verschijnen op deze vinyl-EP.

Prince

Titel: 'Little Red Corvette' (7" picturedisc)

Een dag na de eerste sterfdag van Prince komen er een reeks vinylsingles van de zanger uit. De meest interessante heruitgave is die van 'Little Red Corvette' als picturedisc.

Sia

Titel: Spotify Sessions (LP)

Het is een soort anachronisme: een opnamesessie doen voor een streamingdienst en die dan op een elpee uitbrengen. Sia doet het gewoon, want alles wat zij aanraakt verandert in goud.

David Bowie

Titel: Cracked Actor (Live In Los Angeles '74) (3 x LP)

Er komen verschilende vinylplakken van David Bowie uit op Record Store Day. De meest uitgebreide release is deze driedelige elpeebox met een concert dat de zanger in 1974 gaf.

Steve Nicks

Titel: Rarities 1981-1983 (10" EP)

Er komt een vinylplaat van Fleetwood Mac uit, maar ook van zangeres Stevie Nicks verschijnt er een EP. Hier staan zeldzame opnames op, onder andere een liveversie van 'Edge Of Seventeen' en filmnummers.

Ambassadeur Jett Rebel bij Thijs in De EHBO-show

Voor zijn eigen bestwil gaat de ambassadeur van de Record Store Day Jett Rebel zo min mogelijk naar platenzaken. Dat vertelde hij zaterdagochtend bij Thijs Maalderink in De EHBO-show.

Jett Rebel gaat voor zijn eigen bestwil zo min mogelijk naar de platenzaak

Ster advertentie
Ster advertentie