Programma

Luister naar twee nieuwe singles van ABBA

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Luister naar twee nieuwe singles van ABBA

Al sinds 2018 is ABBA aan het teasen naar nieuwe muziek, maar dat bleken tot nu toe loze beloftes. Met nadruk op 'tot nu', want er is eindelijk nieuwe muziek! Mamma Mia!

Agnetha Faltskog, Anna-Frid Lyngstad, Björn Ulvaeus en Benny Andersson zijn terug van weggeweest! De band heeft zojuist voor het eerst in 39 jaar nieuwe muziek uitgebracht. Dat deden ze tijdens een evenement in Londen, waar Jeroen Kijk in de Vegte als enige uitgevaardigde van Nederland aanwezig was om dit bijzondere moment mee te maken. Het gaat om 'I Still Have Faith In You' en 'Don't Shut Me Down'.

Het blijft niet bij twee nummers, want op 5 november verschijnt ook een nieuw studioalbum: Voyage. Het album, dat werd opgenomen in Benny's studio Riksmixningsverket in Stockholm, is het eerste studio-album van ABBA sinds de release van The Visitors uit 1981.

Beluister hieronder de nieuwe nummers:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Concertreeks

Naast de nieuwe nummers heeft ABBA nog meer voor ons in petto. In 2016 gingen er al speculaties rond dat het viertal in hologram-stijl zou gaan optreden, en die ideeën zijn nu werkelijkheid geworden. De immens populaire Zweedse band ABBA keert, na een afwezigheid van veertig jaar, terug op het muzikale wereldtoneel met een revolutionaire concertreeks die start op 27 mei 2022. Samen met een tienkoppige band treden de digitale versies van het viertal op in een speciaal hiervoor ontwikkelde concertzaal in Londen.

Ster advertentie
Ster advertentie