Programma

Cornald Maas over de Juryshow: 'Er waren drie landen met technische problemen'

  1. Nieuwschevron right
  2. Cornald Maas over de Juryshow: 'Er waren drie landen met technische problemen'

Bart ontvangt deze week iedere dag een nieuwe gast in zijn show. Vandaag vertelde Cornald Maas over de Jury Show en zijn nieuwe samenwerking met Sander Lantinga.

Gisteravond vond de eerste Jury Show voor de halve finale van het Songfestival plaats. Cornald Maas was er ook bij, hoe heeft hij het ervaren? "Het was een eerste oefening. Er waren wat technische problemen, drie landen kregen de gelegenheid om opnieuw op te treden. Malta, Oekraïne en Roemenië. Er waren kennelijk problemen met het geluid. Doordat dat gebeurde moest Chantal Janzen het publiek blijven vermaken. Dat deed ze door kinderliedjes In De Maneschijn (de inzending van Italië) te gaan zingen.

Cornald werkt dit jaar voor het eerst met Sander Lantinga. Hoe is het om met hem samen te werken? Je hoort het hieronder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Aan De Slag

Je hoort Aan De Slag iedere werkdag tussen 09.00 en 12.00 uur op NPO Radio 2.

Eurovisie Songfestival 2021

Van dinsdag 18 mei tot en met zaterdag 22 mei vindt het Eurovisie Songfestival 2021 plaats in Ahoy, Rotterdam en NPO Radio 2 brengt dagelijks verslag uit. Luister ook naar De Officiële Songfestival Podcast en kijk naar Bureau Eurovisie.

Internationale Songfestival Top 50

De Internationale Songfestival Top 50 wordt op de finaledag van het Eurovisie Songfestival op 22 mei uitgezonden tussen 12.00 en 16.00 uur, gepresenteerd door Paul en Cielke vanuit Ahoy, Rotterdam.

Foto omslag: NPO Radio 2

Ster advertentie
Ster advertentie