Programma

Pearl Jam komt met

  1. Nieuwschevron right
  2. Pearl Jam komt met

De Amerikaanse rockband Pearl Jam brengt op 14 oktober hun nieuwe album

Nulpunt

De teller op de site van Pearl Jam heeft eindelijk zijn nulpunt bereikt, en onthulde daarmee het langverwachte nieuws dat hun tiende studioalbum Lightning Bolt zal gaan heten en wereldwijd vanaf 14 oktober beschikbaar zal zijn. Beluister hieronder alvast het nummer ‘Mind Your Manners’ afkomstig van de nieuwe plaat.

Brendan O'Brien

Voor de opvolger van het uit 2009 afkomstige Backspacer werkte Pearl Jam samen met producer Brendan O’Brien. De producer is een bekende van de band die eerder samenwerkte met o.a. Bob Dylan, Bruce Springsteen, Red Hot Chili Peppers, Aerosmith en Rage Against The Machine.

Noord-Amerikaanse toer

Eerder werd al bekend gemaakt dat Pearl Jam op een Noord-Amerikaanse toer zal gaan die 24 optredens telt. De eerste helft van de toer gaat op 11 oktober van start in Pittsburgh en wordt afgesloten met de hoofd-act op het Voodoo Music + Arts Experience-festival te New Orleans. Op 15 november gaat de Pearl Jam in Dallas verder met de tweede helft van de toer met een slotoptreden in hun geboortestad Seattle op 6 december.

Ster advertentie
Ster advertentie