Programma

Bart verrast Rag'n'Bone Man live via videobellen met TopSong

  1. Nieuwschevron right
  2. Bart verrast Rag'n'Bone Man live via videobellen met TopSong

Terugkeren en meteen de NPO Radio 2 TopSong op je naam schrijven: Rag'n'Bone Man doet het met zijn nieuwe single All You Ever Wanted!

Want een kleine comeback mag je de nieuwe plaat van Rory Charles Graham best noemen. Na de megahit Giant, die de zanger begin 2019 uitbracht met sterproducer Calvin Harris, bleef het enige tijd rustig rondom de zanger.

Nieuw hoofdstuk

Maar nu is Rag'n'Bone Man klaar voor de volgende stap in zijn carrière. Met frisse energie, en zijn oh zo herkenbare grom, begint de singer-songwriter aan een nieuw hoofdstuk dat in het teken zal staan van zijn komende album Life By Misadventure. All You Ever Wanted vertelt het verhaal van een man die verdrietig om zich heen kijkt in de stad waar hij is opgegroeid, omdat de dierbare plekken die hij zich herinnert er niet meer zijn.

Bart belt hem op

In Aan de Slag! belt Bart met Rag'n'Bone Man over zijn nieuwe werk. “Dit nummer is meer rock-'n-roll. Ik wilde iets anders geven. Het nummer dat hierna komt is ook weer heel anders. Alle nummers op het album zijn weer anders", legt de Britse singer-songwriter uit. In het gesprek blikt Bart terug op een concert van de zanger in 2018 in AFAS Live. Het maakte destijds veel indruk op Bart, maar kan Rag'n'Bone Man er ook nog iets van herinneren? "Ja zeker! Het was het eerste grote concert daar", vertelt hij. De reactie van het publiek was fantastisch. "Ik hou ervan als het publiek liefde teruggeeft." Natuurlijk mag het feestelijke nieuws niet ontbreken dat hij een TopSong heeft gescoord met All You Ever Wanted: "Sick! Heel erg bedankt!", vertelt hij enthousiast. De track is na Human, Skin en Giant alweer de vierde TopSong van Rag'n'Bone Man.

Waar heeft hij het nieuwe album opgenomen? Je hoort het hieronder:

Video niet beschikbaar

Volg de TopSong-playlist op Spotify:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Foto omslag: screenshot

Ster advertentie
Ster advertentie