Programma

De laatste Cappuccino

  1. Nieuwschevron right
  2. De laatste Cappuccino

De allerlaatste uitzending van Cappuccino, een einde aan het zaterdagochtend ritueel. luister hier de leukste fragmenten terug!

Na 20 jaar Cappuccino ging op zaterdag 30 augustus voor de laatste keer de uitzending van start. Voor vele mensen betekent dit het einde van een vast zaterdagochtend ritueel. De uitzending bestond uit gesprekken met o.a. Sjors Fröhlich, Paskal Jakobsen en een optreden van Miss Montreal.

'Zaterdag' teruggeven

De 'zaterdag' is terug gegeven aan Paskal Jakobsen en de rest van de mannen van Bløf. Na meer dan 20 jaar op de radio zal het nummer nu weer aan Blof teruggeven worden.

Herinnering aan 20 jaar Cappuccino

Vele luisteraars konden in de laatste uitzending nog hun stem laten horen. Nog een keer een vraag stellen en terugblikken op 20 jaar luisterplezier. Luisteraar Antoinette bracht haar persoonlijke ode aan alle presentatoren.

Slotakkoorden

30 Augustus was de dag dat het slotakkoord klonk voor Cappuccino, onder begeleiding van taalmeesters Frank van Pamelen en Jan J. Pieterse klonken de laatste minuten. Muziekprofessor Guuz Hoogaerts gaf in de uitzending aan wat volgens hem de top 3 slotakkoorden zijn.

Bekijk ook de foto's van de allerlaatste Cappuccino

Ster advertentie
Ster advertentie