Programma

Jack Spijkerman en Gijs blikken terug op De Steen en Been Show

  1. Nieuwschevron right
  2. Jack Spijkerman en Gijs blikken terug op De Steen en Been Show

Ter ere van de '80s Achtdaagse maakt Gijs Staverman de hele week radio met zijn grote helden! Cabaretier en radiomaker Jack Spijkerman bijt het spits af. Ze blikken samen terug De Steen en Been Show.

Gijs was in de jaren '80 - en natuurlijk nog steeds - groot fan van cabaretier Jack Spijkerman. Een Gijs' favoriete onderdelen van Jacks De Steen en Been Show waren de waanzinnige telefoongesprekken. Jack belde hierin met mensen, bedrijven, instanties en eigenlijk iedereen met een telefoonnummer, en zo ontstonden de gekste gesprekken. Gijs laat een aantal fragmenten horen en hij blikt er samen met de enige echte Jack Spijkerman samen op terug.

Luister hieronder naar de gesprekken met Jack:

Video niet beschikbaar

Radiohelden van Gijs

Jack Spijkerman was de eerste gast tijdens de '80s Achtdaagse, maar de rest van de week heeft Gijs nog veel meer in petto. Zo ontvangt hij morgen Henk Westbroek en is woensdag André van Duin te gast. Sjors Fröhlich sluit aankomende donderdag dit rijtje prachtige namen af. Gijs vindt de bezoekjes een grote eer: "Ik had nooit kunnen bedenken dat deze radio-iconen te gast zouden zijn in mijn eigen middagprogramma."

'80s Achtdaagse NPO Radio 2

Van a-ha tot ZZ Top, van Doe Maar tot de Dolly Dots: NPO Radio 2 staat van vrijdag 18 tot en met vrijdag 25 februari acht dagen lang in het teken van de ‘80s Achtdaagse met alleen maar muziek uit de jaren 80.

Ster advertentie
Ster advertentie