Programma

Gijs belt met Alicia Keys over haar nieuwe single 'Good Job'

  1. Nieuwschevron right
  2. Gijs belt met Alicia Keys over haar nieuwe single 'Good Job'

Gijs mag met niemand minder dan Grammy Awards winnares Alicia Keys bellen! Ze praten over Alicia's nieuwste track 'Good Job' en hoe de quarantaine haar vergaat.

Op 23 april bracht Alicia Keys haar nieuwe single 'Good Job' uit. Ze vertelt dat ze de lyrics maanden terug al had geschreven. "Het liedje was bedoeld als hart onder de riem voor alle mensen die nooit te horen krijgen dat ze goed werk leveren", vertelt Alicia. "Ze helpen zoveel mensen, maar krijgen nooit eens een complimentje." Het was destijds al een issue, maar vanwege de coronacrisis is het relevanter dan ooit. "Nu zijn we hier, een hele tijd later en krijgen deze mensen eindelijk het respect dat ze verdienen."

Luister hieronder naar Alicia's nieuwste single 'Good Job':

Quarantaine

Gelukkig is iedereen binnen Alicia's huishouden en kringen veilig en gezond. Dat is voor haar een pak van haar hart: "We proberen een normaal leven te behouden, maar we bevinden ons in zo'n gekke situatie." Haar kinderen krijgen vanuit thuis les, wat alleen al een groot deel van haar dag omvat. Zelf is ze druk bezig met meetings en plannen voor op langere termijn. "Ik heb nog nooit zoveel Zoom gebruikt", vertelt Alicia lachend. Ze geniet vooral van alle rust die komt kijken bij het thuiszitten. "We gaan tegenwoordig zo snel dat we zoveel dingen missen. Ik waardeer alle extra tijd die ik nu heb enorm", vertelt Alicia.

Gijs zingt een stukje van 'If I Ain't Got You' voor Alicia. Benieuwd wat zij van Gijs' zangkunsten vindt? Beluister hieronder het hele gesprek:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Gijs 2.0

Je hoort Gijs Staverman iedere werkdag met Gijs 2.0 tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 2.

Foto omslag: ANP

Ster advertentie
Ster advertentie