Programma

Gerard Ekdom viert 40e verjaardag met 40 veertigers

  1. Nieuwschevron right
  2. Gerard Ekdom viert 40e verjaardag met 40 veertigers

Het is tijd voor een feestje, want op 26 maart wordt Gerard 40! Dat moet gevierd worden! En wel met 40 luisteraars die ook 40 zijn.

Je verjaardag vier je niet alleen, dat doe je op een gezellig verjaardagsfeestje. Zéker wanneer je de respectabele leeftijd van 40 jaar bereikt. Gerard weet wel raad met feestelijkheden en viert daarom zijn 40e verjaardag met ervaringsdeskundige luisteraars! Gerard Ekdom: “Gedeelde smart is halve smart dus als je dan toch 40 wordt dan wil ik het vieren met de leukste 40-jarige luisteraars van Nederland.”

Kensington live

Op 26 maart zet Gerard een lange ontbijttafel neer in het BNNVARA-pand in Hilversum en serveert daar 40 gelukkige 40-jarigen een overheerlijk ontbijtje voor. Je kent Gerard, dat wordt niet klein, dat worden versgebakken croissants, een glaasje lekkere bubbels en huisgemaakte, warme broodjes. En natuurlijk muziek! Naast de lekkerste platen tijdens de ochtendshow, is er ook een hele toffe exclusieve live-act... Kensington! Muzikaal zit je dus helemaal gebakken!

AANMELDING IS GESLOTEN

Let op: vul je geboortedatum naar waarheid in. We zullen uiteindelijk nog een check doen op je 40-zijn.

Gerards 40e verjaardag met 40 luisteraars van 40: maandag 26 maart, tussen 6.00 en 9.00 uur met Kensington.


Ekdom in de Ochtend
Dj: Gerard Ekdom
Ma t/m vri: 06.00 - 09.00 uur


Ster advertentie
Ster advertentie