Programma

The Passion maakt hoofdrollen editie 2021 bekend

  1. Nieuwschevron right
  2. The Passion maakt hoofdrollen editie 2021 bekend

De hoofdrollen van The Passion zijn verdeeld. Onder andere Trijntje Oosterhuis en Humberto Tan doen mee aan het evenement.

De elfde editie van The Passion wordt dit jaar voor het eerst onder de rivieren gehouden. De muzikale paasvertelling is te volgen op Witte Donderdag 1 april vanaf het Munsterplein in Roermond.

De cast van 2021

Freek Bartels vervult dit jaar de rol van Jezus. Rob Dekay zal de rol van Judas op zich nemen, Trijntje Oosterhuis die van Maria. Cabaretier Leo Alkemade duikt in de rol van Petrus. Humberto Tan is dit jaar te zien als verteller van het bijbelspektakel en presentatrice Anita Witzier doet verslag van de processie. Tygo Gernandt vervult de rol van Pilatus.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Corona-editie

Vorig jaar werd er in verband met de coronacrisis nagedacht over een andere invulling van het evenement dan we gewend zijn. The Passion vond voor het eerst plaats zonder publiek. Op donderdag 9 april keken ruim 3 miljoen mensen naar het bijbelverhaal dat live werd uitgezonden vanuit Hilversum. The Passion: 'Geef mij nu je angst' was ook op NPO Radio 2 te volgen met audiodescriptie voor blinden en slechtzienden.

Foto omslag: Bullet-Ray

Ster advertentie
Ster advertentie