Programma

Ruud de Wild, Evi Hanssen, Gijs Hakkert en Vivienne van den Assem vormen team De Wild in de middag

foto: Wessel de Groot
  1. Nieuwschevron right
  2. Ruud de Wild, Evi Hanssen, Gijs Hakkert en Vivienne van den Assem vormen team De Wild in de middag

Maandag 4 oktober is Ruud de Wild weer terug in de radiostudio en is hij wekelijks van maandag t/m donderdag te horen in zijn eigen programma De Wild in de middag.

Hij vormt samen met Evi Hanssen, Gijs Hakkert en Vivienne van den Assem het nieuwe team in het KRO-NCRV middagprogramma van 16.00 tot 18.00 uur bij NPO Radio 2.

Zoals Ruud al in een eerder bericht liet weten kijkt hij uit naar zijn terugkeer op de radio en heeft hij er veel zin in. De luisteraar kan het vertrouwde programma De Wild in de middag verwachten, met heel veel nieuwe energie. Voortaan zullen presentatrice Vivienne van den Assem, o.a. bekend van RTL Boulevard en Crime Desk en presentatrice Evi Hanssen, o.a. bekend van 3 op Reis en Wie is de Mol, de microfoon afwisselen. Ook Gijs Hakkert, bekend van eerdere seizoenen De Wild in de middag, zal aan Ruud zijn zijde staan. Samen zullen zij de luisteraar dagelijks trakteren op aanstekelijke energie, interessante gesprekken en natuurlijk muzikale hoogtepunten. Maandag 4 oktober trapt Ruud samen met Evi en Gijs de week af vanuit het VUmc in Amsterdam.

De Wild in de middag

De Wild in de middag is vanaf 4 oktober van maandag t/m donderdag te horen van 16.00 tot 18.00 uur bij KRO-NCRV op NPO Radio 2.

Foto omslag: KRO-NCRV

Ster advertentie
Ster advertentie